Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Fragrant

Betaling

Du vil kunne se hvilke måder vi modtager betaling på, enten i bunden af siden eller under betaling. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord, GLS, DAO, Burd, eller Bring.
OBS: Hvis du ikke er hjemme vil pakken leveres til et nærliggende udleveringssted som fragtfirmaet vurderer. Er der ikke plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til et andet udleveringssted som fragtfirmaet vurderer, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da fragtfirmaets kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-14 arbejdsdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Fragrant vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Fragrant
Gammel Køge Landevej 374 2 dør 4
2650 Hvidovre
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Indtagelse og brug af vores varer

Ingen af vores varer bør indtages eller sprøjtes i/på svage/sarte kropsområder, dette indbefatter men er ikke begrænset til øjne, næse, mund, ører, intimområder, m.m.. Derudover henviser vi til at aflæse på parfumens indpakning, hvor, hvordan og hvorledes du bør bruge denne, medfølger pakningen ikke, er pakningen beskadiget således at teksten ikke kan læses, eller er teksten på et andet sprog du ikke kan læse, skal du kontakte producenten af parfumen for at sikre dig at du bruger den korrekt, før du tager produktet i brug. Har du sart hud eller andre helbredsmæssige problemer, bør du tage kontakt til din læge og rådfører dig om brug af parfumer, før du tager dem i brug.

Priser

Hos Fragrant er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer og prisfejl.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Generelle oplysninger

Fragrant
Gammel Køge Landevej 374 2 dør 4
2650 Hvidovre
Email: 

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop såfremt emballage er ubrudt og produktet ubrugt.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal varen returneres senest 14 dage efter. Meddelelsen skal gives pr. mail på . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, sender vi dig en elektronisk returlabel via email som du kan gøre brug af og sende til:
Fragrant
Hovedvejen 133 4. TV
2600 Glostrup

Modtager vi en returvare og dømmer at emballage/plombering er brudt eller at varen har været taget i brug, forbeholder vi os retten til at opkræve for både returfragt til os samt ny fragt til kunden såfremt de ønsker at modtage varen retur. Får vi ikke svar om at dette ønskes eller betales fragtopkrævningerne senest 14 dage efter Fragrant har givet besked om situationen til købers email adresse, bortfalder retten til at køber får tilbagesendt varen, og Fragrant forbeholder sig retten til at beholde varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret, eller senest 30 dage efter du har modtaget ordren i første omgang. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering medmindre Fragrant giver besked om andet. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens og indpakningens værdi, som skyldes håndtering, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. 

Hvis varen er prøvet som beskrevet ovenfor, eller emballagen er brudt, betragtes den også som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du ikke prøve eller pakke varen ud da den dermed ville være brugt.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig vedrørende produktet, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder eller hvis flere produkter bestilles i samme ordre), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt
Betalingsoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Fragrant. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan du kontakte Fragrant for at høre om en eventuel løsning, alternativt kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: